info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

Muziek workshops en cursussen Groningen

Jazz Combo

Onder leiding van Winfred Buma en José Zwerink ga je 10 weken lang (10 x 2 uur) met een band diverse nummers instuderen, gevolgd door een afsluitend optreden. Voor mensen die geen of weinig bandervaring hebben is dit een super leerzame cursus. Na elke sessie van 2 uur vind er een open sessie plaats. Deze sessie begint doorgaans met één of meerdere nummers die je daarvoor tijdens de Jazz Combo hebt geoefend.

De kosten voor de cursus bedraagt € 170,- of € 132,- indien je student bent. Meer weten? Klik hier of neem contact op via onderstaande gegevens.

Munnekeholm 10
9711 JA Groningen
050 363 9179
zwaantje.wieling@rug.nl
http://www.usva.nl/

Prins Claus Conservatorium 1 foto's

Crashcourse Theorie en Gehoorvorming

Het concervatorium biedt een 'Crashcourse Theorie en Gehoorvorming', welke eigenlijk is bedoeld voor studenten die zich willen voorbereiden op het theoritische gedeelte van het toelatingsexamen Jazz aan het conservatorium. Ben je zelf echter niet erg theoritisch onderlegd en wil je in korte tijd een flinke stap vooruit maken? Dan is deze crashcourse zeker iets voor jou.

De crashcourse bestaat uit 7 lessen van een uur en bedraagt € 90,-
Voor informatie over data en tijden klik hier

Veemarktstraat 76
9724 GA Groningen

MONoord 1 foto's

Bandcoaching

Heb je even een duwtje nodig in de goede richting? Bij MONoord zijn er verscheidene docenten die je kunnen helpen in het coachen van je band, eenmalig of meerdere keren. Zo zijn er al diverse bands voorgegaan met opstartproblemen, die zijn uitgegroeid tot een succesvol geheel en met enige regelmaat optreden.

Meer weten? Neem contact op via onderstaande gegevens.

Bieslookstraat 23
9731 HH Groningen
050 527 0770
info@monoord.nl
http://www.monoord.nl

Clay Records 1 foto's

Workshop muziek in Groningen

Clay Records geeft diverse workshops waarmee je onder begeleiding zelf je eigen muziek leert maken. De workshops die je kunt volgen zijn:

(klik op één van bovenstaande links voor meer informatie over de betreffende workshop)

050-5266 803
06-18849725

info@clayrecords.com
http://www.clayrecords.com/

Langestraat 146
9712MH Groningen

 

Workshop doorgeven

Geef je een muziekcursus en/of workshop in Groningen? Geef hem dan door via onderstaand formulier, en je workshop/cursus zal z.s.m. worden toegevoegd aan de website.