info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

Over Jambition

Jambition is opgericht door Evan van Doorn en ontstaan uit de wil om samen te spelen met andere mensen. Na diverse open sessies en workshops ben ik contacten gaan verzamelen en ben begonnen met een groepsapp.

Na een aantal sessies in Groningen te hebben georganiseerd blijkt het enthousiasme groot en komen er steeds meer mensen bij. Een bevestiging dat er veel meer gelijkgestemden zijn die graag samen willen spelen, maar niet de tijd hebben of niet goed genoeg zijn voor een band.

Wat is Jambition?

De Jambition website is een plek waar je allerlei informatie kunt vinden over het huren van muziekruimtes, wekelijkse jamsessies, workshops en incidentele sessies die plaatsvinden. Daarnaast is er de facebook groep Jambition. Hier kun je je passie voor muziek delen met anderen en informatie vinden over sessies, of zelf mensen uitnodigen voor je eigen sessie.

Laagdrempelig en leuk

Bij Jambition draait alles om het delen van je passie en het ontmoeten van andere muzikanten. Meld je dus aan bij de facebook groep en deel je muziek met ons!

Wil je meer weten over Jambition? Neem dan gerust contact op.

Sessie doorgeven

Organiseer je zelf een sessie? Geef hem door via onderstaand formulier