info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

Jamsessies Groningen

In Groningen vinden er met regelmaat Jamsessies plaats. Indien gewenst kun je eigenlijk elke dag wel ergens terecht om mee te doen met een jam sesie, of om gewoon lekker te luisteren.

Bespeel je een instrument en wil je graag een keer samen spelen? Doe dan mee met een jam sessie in Groningen. Laagdrempelig en (afhankelijk van de locatie) toegankelijk voor alle niveau's. Groningen biedt diverse wekelijkse Jam sessies waar je altijd terecht kunt, en met enige regelmaat een eenmalige of maandelijkse jamsessie.

Waar vind ik Jamsessies in Groningen?

Voor een jamsessie in Groningen kun je elke week terecht op diverse locaties. Een aantal voorbeelden waar Jamsessies in Groningen plaatsvinden vind je hieronder:

  • Usva op maandag vanaf 21:00
  • Café de Zolder op dinsdag vanaf 23:30
  • O'Malley's op woensdag vanaf 21:00
  • Het Concerthuis op vijdag vanaf 21:00
  • O'Ceallaigh op zondag vanaf 17:00

Voor meer informatie over deze locaties of andere jamsessies in Groningen kun je kijken op de pagina wekelijkse sessies.

Zelf een Jamsessie in Groningen organiseren

Heb je zelf een jamsessie in Groningen en zoek je meer mensen? Geef de sessie dan door via het formulier 'Sessie doorgeven'. Je jamsessie wordt dan opgenomen in de nieuwspagina. Ook wordt deze toegevoegd aan de facebook groep Jambition, maar nog beter als je je sessie zelf aankondigt door je aan te melden bij de groep.

Sessie doorgeven

Organiseer je zelf een sessie? Geef hem door via onderstaand formulier