info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

jambition group

Organiseer je zelf een sessie?

Laat het ons weten! Wij nemen dan je sessie op in onze agenda.

Geef je sessie door
Zondag 17 januari USVA Jamsessie

Datum: 18 jan 2016 / 21:00

Lees meer »
Zaterdag 16 januari Jamsessies Groningen

Datum: 17 jan 2016 / 16:00

Lees meer »
Zaterdag 27 juni Jamsessie Saaksum

Datum: 04 juli 2015 / 15:00

Lees meer »

Welkom bij Jambition

De plek voor gelijkgestemden

Zoek je een plek om je passie voor muziek te delen en wil je graag andere muzikanten in Groningen ontmoeten? Dan is Jambition de plek voor jou.

Wat is Jambition?

Jambition is initiatief om muzikanten te ontmoeten en mee samen te spelen. Er zijn veel mensen die een muziekinstrument bespelen, maar niet goed genoeg zijn voor een band of er simpelweg geen tijd voor hebben. Bij Jambition heb je de mogelijkheid je passie te delen wanneer jij dit wilt! Je vindt op deze site allerlei informatie over het huren van muziekruimtes in Groningen, en nieuws over open Jamsessies en workshops. Op de pagina Agenda kun je zien wanneer en waar er een sessie plaatsvindt.

Jamsessies

Elke week zijn er meerdere Jamsessies in en rondom Groningen. De Wekelijkse jamsessies vind je hier. Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van de Jamsessies? Meld je dan aan bij de facebook groep van Jambition. Een groep bestaande uit alleen maar muziekanten. Hier vind je recente informatie over jamsessies en kun je in contact komen met andere muzikanten om mee samen te spelen. Hetzij om gewoon een keer te jammen samen, of wanneer je één of meerdere mensen zoekt voor je band.

Zelf een Jamsessie organiseren

Organiseer je zelf een sessie? Geef hem door via het formulier 'Sessie doorgeven' en je sessie wordt binnen 24 uur toegevoegd aan de Agenda. Meld je je aan bij de facebook groep van Jambition? Dan kun je zelf direct je sessie doorgeven en in contact komen met de andere muzikanten in de groep.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Sessie doorgeven

Organiseer je zelf een sessie? Geef hem door via onderstaand formulier